Tiplijn: 06-19541384

Brandweer druk met meerdere stormschades

0

REGIO – Op diverse plekken in de regio is de brandweer zaterdagmiddag uitgerukt vanwege meldingen van stormschades. Door de harde wind waaiden op diverse plekken bomen op, braken takken af, of veroorzaakte de wind op andere manieren schade. Voor zover bekend raakte niemand gewond en bleef het bij materiële schade.

Op de Parallelweg in Hardinxveld-Giessendam brak een grote tak af die vervolgens op een geparkeerde auto terecht kwam. De brandweer besloot om de hele boom te verwijderen, om op die manier eventuele verdere gevaren te voorkomen, mede door een aangrenzende spoorlijn. Aan de Goudreinet, tevens in Hardinxveld, waaide een deel van een gevel van een woning in aanbouw omver.

Verder kreeg de brandweer nog meldingen binnen in Alblasserdam, Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido Ambacht én Zwijndrecht.

Foto’s: Jorrit de Haas (Parallelweg Hardinxveld)

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer