Tiplijn: 06-19541384

Auto in vlammen op in Dordrecht

3

DORDRECHT – In de Generaal S.H. Spoorstraat, in de wijk Merwepolder-West in Dordrecht, is afgelopen nacht een auto volledig uitgebrand. De brand werd om 04.00 uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand.

Ook de twee auto’s die naast de brandende auto geparkeerd stonden liepen flinke schade op. De brandweer had de brand snel onder controle.

Autobranden
In Dordrecht zijn de laatste maanden op meerdere plekken auto’s in vlammen op gegaan. In heel 2019 gingen al zeker 20 auto’s verloren. De burgemeester van Dordrecht heeft aangekondigd extra politie in te zetten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. “In Dordrecht zijn de laatste maanden op meerdere plekken auto’s in vlammen op gegaan. In heel 2019 gingen al zeker 20 auto’s verloren. De burgemeester van Dordrecht heeft aangekondigd extra politie in te zetten.”
    Niet alleen in Dordrecht. Heel de Drechtsteden lijkt aan de beurt te zijn geweest. Al is het de laatste tijd weliswaar rustig gebleven (op Dordrecht na dan).

  2. Waarom blijft diverse media dit nieuws delen? Het is al heel lang bekend dat pyromanen kicken om die “aftermath” van hun werk terug te zien. Geen nieuws (in ieder geval geen foto) zorgt dat ze vrijwel altijd stoppen. 🤨

    • @Jaimy Omdat het ook iets anders dan pure pyromanie kan zijn. Een hoop mensen zijn niet eens op de hoogte dat dit is gebeurd. Als je mensen alert maakt, dan verhoog je de evt. pakkans (dat is namelijk uiteindelijk wat je het liefst wilt).

Reageer