Tiplijn: 06-19541384

Politie pakt in Dordrecht veroordeelde die nog 418 dagen moet zitten

0

DORDRECHT – Het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag hield in juli in Dordrecht een persoon aan die nog een gevangenisstraf moest uitzitten. Dat meldde de politie vrijdagmiddag 26 juli 2019. Op vrijdagochtend 12 juli hield het team op de Van Blanckenburgstraat in de wijk Krispijn een 50-jarige man uit Dordrecht aan. In april 2017 veroordeelde de rechtbank in Den Bosch hem tot 540 dagen gevangenisstraf voor overtreding van de Opiumwet en het bezitten van een wapen/munitie. Van deze straf had hij eerder al 122 dagen uitgezeten, de overige 418 dagen moet hij nu alsnog uitzitten.

Het zogenoemde EVA-Team, waarbij EVA staat voor Executie Vonnissen Afgestraften, van de politie-eenheid Den Haag spoort veroordeelden op die zich proberen te onttrekken aan hun opgelegde straf en houdt deze aan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer