Tiplijn: 06-19541384

Grote uitslaande brand bij Bas van Zessen in Brandwijk (update)

1

BRANDWIJK – Bij het bedrijf Bas van Zessen aan de Kerkweg in Brandwijk woedt sinds vrijdagavond 26 juli 2019 een grote brand. Een groot deel van de zaak staat in lichterlaaie. De brandweer heeft rond 22.00 uur opgeschaald naar ‘zeer grote brand. Vanuit de hele regio zijn hulpdiensten bezig met de bestrijding van de brand. Buurtbewoners helpen waar kan en de brandweer gaat proberen óm overslag naar de naastgelegen woningen te voorkomen. Voor zover nu bekend, zijn er geen gewonden. Van de winkel zelf lijkt niet veel over te blijven. Burgemeester Dirk van der Borg van Molenlanden is ter plaatse om zich te laten informeren over de situatie. In de omgeving wordt gemeten hoe hoog de concentraties gevaarlijke stoffen in de lucht zijn.

Beelden: Willem de Wolf, Herbert van Dalen, Max Liet en Ruben van der Sterren.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Groeneveld on

    Vreselijke beelden Vind het heel erg voor de mensen van de winkel, dit gun je niemand. Heel veel sterkte meñsen.

Reageer