Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw brandjes in Gorinchem

0

GORINCHEM – In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 juli 2019 hebben opnieuw brandjes gewoed in Gorinchem. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. Eerder deze week gingen onder andere drie containers op het Plantsoen in vlammen op. Ook moest de brandweer enkele keren in actie komen voor kleine buitenbranden.

Omstreeks 03.50 uur zagen oplettende voorbijgangers bij een woning op de kruising van de Componistenstraat met de Lingsesdijk een heg in brand staan. De vlammen kwamen vlak bij de woning. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de brand te blussen.

Vanaf de Lingsesdijk konden de spuitgasten gelijk doorrijden naar het Nienke van Hichtumpad. Aldaar stond een hoopje gras in brand. Het brandje was snel geblust. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de branden.

Foto’s: Max Liet

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer