Tiplijn: 06-19541384

Aanhouding na overval met vuurwapen in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie is in Dordrecht op zoek naar een verdachte van een overval op een cafetaria. De overval vond plaats rond 20:40 aan de Slangenburg. De dader ging er met een complete kassalade vandoor.

Een getuige, die de overvaller weg zag rennen, probeerde achter de man aan te rennen waarna hij tot twee keer toe onder schot werd gehouden met een mogelijk vuurwapen. Ook een tweede persoon zou onder schot zijn gehouden door de overvaller. Agenten startten direct een zoekactie. Hierbij wordt onder andere een hondengeleider ingezet. Voor zover bekend is er op dit moment nog geen verdachte aangehouden.

Signalement
Het zou gaan om een donker getinte man, met een zwart/blauw trainingspak. De man is dus in het bezit van een kassalade. Ziet u de man, benader deze dan NIET zelf en bel direct met 112.

Update: De politie heeft in het Oostkilpark, vlakbij de locatie van de overval, een verdachte aangehouden. Bij de zoektocht naar de verdachte werd een politiehond ingezet. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de man.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer