Tiplijn: 06-19541384

Man steelt bronzen paardenzadel in Hardinxveld en wordt aangehouden

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie heeft een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor de diefstal van een bronzen paardenzadel in Hardinxveld-Giessendam. Dat meldt de politie vrijdag 28 juni 2019. Een Hardinxvelder zag dat de Rotterdammer het zadel aan het stelen was en belde de politie. Intussen achtervolgde hij de auto van de dief. Even verderop kon de politie de verdachte staande houden. In de auto lag het gestolen zadel. De dertiger werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Dordrecht.

In de afgelopen week zijn er meerdere bronzen zadels gestolen. De recherche onderzoekt of de verdachte ook die andere zadels heeft gestolen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer