Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt gemaskerde man met zwaard in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie is op dit moment op zoek naar een gemaskerde man met een zwaard in Dordrecht. De politie vraagt mensen om uit te kijken naar een getinte, stevige man van 1.80 meter lang en ongeveer 35 jaar oud. De man zou een grijze broek en een shirt dragen. Daarbij zou hij een rood met zwart masker op zijn hoofd hebben, een zwaard bij zich hebben en zich in de omgeving van het Wantijpark bevinden. Bij de zoektocht wordt onder andere een helikopter ingezet. Later zou de man gezien zijn in Zwijndrecht. Ook hier heeft de politie gezocht en werd een helikopter ingezet. Voor zover bekend is de man niet aangetroffen. Heeft u meer informatie? Bel dan nu 112.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer