Tiplijn: 06-19541384

Ruit politieauto ingeslagen tijdens afhandeling ongeval

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de Handelsstraat in Hardinxveld-Giessendam heeft zaterdagavond 22 juni 2019 een ongeval plaatsgevonden. Dit gebeurde rond 19.20 uur. Bij dit ongeval was een fietser betrokken. Niemand raakte ernstig gewond.

Ruit ingeslagen
Terwijl de politie bezig was met de afhandeling van dit ongeval, kwam er rond 20.00 uur een motorrijder aangereden. Zonder enige twijfel sloeg de man de ruit van een geparkeerde politieauto in waarna hij snel weg reed. Meerdere agenten werden meteen ingezet om de motorrijder te vinden, maar voor zover bekend is de dader niet meer aangetroffen. Waarschijnlijk was de motorfiets niet voorzien van een kentekenplaat. De bewuste politieauto kan niet meer ingezet worden voor spoedmeldingen totdat de ruit is gerepareerd.

Foto’s: Jorrit de Haas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer