Tiplijn: 06-19541384

Weer auto’s afgebrand in Dordrecht

2

DORDRECHT – Op de Rijksstraatweg in Dordrecht zijn afgelopen nacht weer twee auto’s uitgebrand. De brand werd kort voor 01.00 uur gemeld. De brandweer kon niet voorkomen dat de twee auto’s vrijwel volledig uitbrandde.

De brandweer is de afgelopen week al tenminste vijf keer uitgerukt voor autobranden in Dordrecht. Op zaterdag 8 juni brandde er een voertuig uit op de Orionstraat, op maandag 10 juni ontstond er brand bij 2 auto’s op het Admiraalsplein, op 11 juni was het raak in de Wibautstraat en afgelopen vrijdag, 14 juni, woedde er een flinke autobrand in de Willem Marisstraat.

De politie doet uiteraard onderzoek naar deze reeks autobranden. Eventuele getuigen kunnen zich melden via nummer 0900-8844.

Foto’s (Rijksstraatweg): Rob van der Woude

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Vandaag was dus mijn auto aan de beurt 2x in de zelfde straat. Hoop dat ze volgende een kaartje achterlaten!!

Reageer