Tiplijn: 06-19541384

Inbrekers op heterdaad aangehouden na inbraak bij Primera in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagochtend 31 mei 2019 drie verdachten aangehouden in Dordrecht. In de vroege ochtend kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken bij de Primera in Winkelcentrum Crabbehof aan het van Oldenbarneveltplein. Agenten waren snel ter plaatse en zagen drie personen met een dekbedovertrek het winkelcentrum uitrennen.

Na een korte achtervolging kon het drietal worden aangehouden. Eén van de verdachten werd hierbij bespoten met pepperspray. Volgens de politie gaat het om een 47-jarige Dordtenaar en twee Zwijndrechtenaren van 24 en 46 jaar oud. De dekbedovertrek bleek vol te zitten met gestolen goederen. De recherche doet onderzoek.

Foto: Politie Dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: