Tiplijn: 06-19541384

Politie toont foto’s van overvaller Zeeman in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdag 9 mei 2019 twee foto’s gepubliceerd van een overvaller. De man overviel donderdag 7 maart 2019 de Zeeman aan het Van Eesterenplein in Dordrecht. Dit gebeurde ‘s-avonds rond 20.00 uur. In de winkel waren geen klanten en er stond niemand achter de kassa, meldt de politie. De man, die zijn gezicht had bedekt, liep direct naar de kassa en brak deze open.

“Een van de winkelmedewerkers sprak de man daarop aan. De dader antwoordde met de woorden ‘oprotten’ of woorden van gelijke strekking. Hierbij trok hij zijn jas omhoog. Hoewel er door de medewerkers geen wapen wordt gezien kropen ze voor hun eigen veiligheid over de grond naar een nooduitgang. Ze wisten ongedeerd uit de winkel te komen en belden meteen de politie. De man ging er enkele seconden later met de kassalade vandoor,” vertelt de politie. Ondanks een zoekactie werd de overvaller niet meer aangetroffen.

Getuigen
De politie is nog op zoek naar getuigen van de overval en heeft daarbij de volgende vragen:

  • Wie heeft iets gezien of gehoord dat met de overval te maken kan hebben op donderdag 7 maart rond 20.00 uur?
  • Wie weet wat de vluchtweg van de man was?
  • Is er ergens een lege kassalade gevonden?
  • Wie herkent de man op de beelden?

Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0800-7000 (anoniem) of via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: