Tiplijn: 06-19541384

Pizzabakker staat met nepvuurwapen in zijn zaak in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Klanten van een pizzeria in Sliedrecht stonden dinsdagavond 23 april 2019 raar te kijken toen ze door de politie werden gevraagd de zaak te verlaten. Even daarvoor ontving de politie een melding dat een medewerker van de pizzeria met een vuurwapen zou rondlopen. Het gevolg: veel politiemensen op de been met kogelwerende vesten aan tot en met de inzet van een politiehond.

Het 18-jarige personeelslid stond achter de toonbank toen de politie binnenkwam. In een personeelskluis in de zaak werd een wapen aangetroffen dat niet van echt te onderscheiden was. Het bleek te gaan om een alarmpistool. Het wapen is in beslag genomen. De pizzabakker uit Sliedrecht is aangehouden.

Tekst en foto: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer