Tiplijn: 06-19541384

Brand in woning aan de Suikerstraat in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een woning aan de Suikerstraat in Dordrecht is in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 april 2019 brand uitgebroken. De brandweer werd even na middernacht opgeroepen omdat de Suikerstraat en de Prinsenstraat vol rook stonden. Na enige tijd werd de brand aangetroffen in een woning aan de Suikerstraat. De brandweer zette meerdere blusvoertuigen in om de brand te blussen. Volgens de brandweer woedde de brand in de badkamer van de woning. Na enige tijd wist de brandweer de brand onder controle te krijgen.

Bij het uitbreken van de brand was er niemand in de woning aanwezig. De brandweer doet onderzoek naar het ontstaan van de brand. Tijdens de afhandeling van het incident werd de Prinsenstraat afgesloten voor verkeer.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: