Tiplijn: 06-19541384

Grote brand bij recyclingbedrijf in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij Peute Recycling aan de Veerplaat in Dordrecht is maandagavond 1 april 2019 brand uitgebroken. De brand ontstond om 19.45 uur in een pand van het bedrijf en is door de brandweer vrijwel direct opgeschaald naar zeer grote brand. De brandweer gaat verschillende blusvoertuigen inzetten om de brand te blussen. Om de samenwerking tussen de verschillende hulpdiensten te coördineren is opgeschaald naar GRIP 2. De rookontwikkeling is vanuit de wijde omgeving zichtbaar. Verschillende meetploegen van de brandweer worden ingezet om in de omgeving te meten.

Update: De brandweer is tot het eind van de dinsdagmiddag bezig geweest met blussen. Het terrein is inmiddels overgedragen aan de eigenaar voor verdere opruiming.

 

In de wijde omgeving, waaronder in Zwijndrecht, vallen roetdeeltjes/stukken papier neer.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: