Tiplijn: 06-19541384

Medewerkers Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht onwel

0

DORDRECHT – De brandweer heeft vrijdag 22 maart 2019 onderzoek gedaan in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Even na 12.00 uur werden drie medewerkers onwel op de afdeling bloedafname. Volgens het ziekenhuis voelde het drietal zich licht in het hoofd. De brandweer werd ingeschakeld om onderzoek te doen. Tegelijkertijd werd de afdeling ontruimd.

In het pand voerde de brandweer verschillende metingen uit. Hierbij werden geen verontrustende waardes aangetroffen. “Bij de medewerkers wordt voor de zekerheid bloed afgenomen voor onderzoek. De afdeling vraagt de GGD om een werkplekonderzoek te verrichten,” meldt het ziekenhuis. De afdeling bloedafname is inmiddels weer geopend.

Foto’s: Benjamin van Es

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: