Tiplijn: 06-19541384

Inbrekers op de vuist in Dordrecht

0

DORDRECHT – Drie inbrekers zijn vrijdagavond 8 maart 2019 met elkaar op de vuist gegaan in Dordrecht. Omstreeks 20.00 uur brak het drietal in in een woning aan de Minnaertweg in de wijk Sterrenburg. Terwijl de inbrekers bezig waren kwam de bewoner thuis. Het drietal sloeg daarop op de vlucht.

Tijdens de vlucht liep één van de inbrekers tegen de vuist van de bewoner aan, meldt de politie. “Blijkbaar waren zij hiervan zo van slag én in de veronderstelling dat de bewoner hen achterna kwam, dat zij buiten de woning in paniek kort met elkaar op de vuist gingen.” Het drietal vertrok daarna in onbekende richting. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: