Tiplijn: 06-19541384

Politie treft zeven kilo henneptoppen aan in loods in Gorinchem

0

GORINCHEM – Agenten van de politie in Gorinchem hadden op 6 maart 2019 geen speurhond nodig om henneptoppen te vinden. De agenten waren op een melding van een mogelijke illegale lozing afgekomen en constateerden op een terrein gelegen aan de Parallelweg dat er daadwerkelijk rioolwater rechtstreeks op een sloot werd geloosd. Bij onderzoek binnen in de ruimte waar het toilet was aangebracht hoorden de agenten vanuit een andere ruimte het geluid van een in werking zijnde afzuiging, waarbij het vermoeden op kwam van een in werking zijnde hennepkwekerij / drogerij. In die ruimte werd vervolgens een hoeveelheid henneptoppen van in totaal 7 kilogram aangetroffen. De softdrugs werden in beslag genomen en de politie onderzoekt wie bij de loods hoort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: