Tiplijn: 06-19541384

Hennepkwekerij aangetroffen na brand op de Singel in Dordrecht

1

DORDRECHT – In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 maart 2019 is er een hennepkwekerij aangetroffen in Dordrecht. Even na 02.00 uur brak er brand uit in een woning aan de Singel. “Bij aankomst meldde de bewoner dat er een hennepkwekerij in de woning was,” meldt de politie. De 30-jarige man werd daarop aangehouden. De brandweer wist de brand snel onder controle te krijgen. De politie doet verder onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ben je als buren lekker mee, met zo’n buurman. Hoop dat de schade bij de buren meevalt.

    En die in het pand zelf trouwens ook. Want daar gaat een bewoner er nu achter komen dat de verzekering niet betaald, dat als hij er gehuurd zit hij er uit gekieperd wordt en op een zwarte lijst komt te staan (en de komende jaren nergens meer kan huren). Als het een kooppand is staat dadelijk de bank op de stoep om in 1x de volledige hypotheek op te eisen. En niet te vergeten dadelijk de energiebedrijven die gaan schatten hoeveel gas/stroom/water jij niet betaald hebt én een hele forse heraansluit-heffing gaan opleggen.

    Dat is dan alleen nog de “legale hoek”. Als meneer de kwekerij heeft “gekregen” van een bende dan zullen die ook nog wel op bezoek komen om hem te helpen herinneren aan hun investeringen…

    Het klinkt als snel en makkelijk geld verdienen maar als het mis gaat ben je goed het haasje…