Tiplijn: 06-19541384

Baby (1) van flat gegooid in Ridderkerk

5

RIDDERKERK – Een baby van 1 jaar oud is zaterdagavond 5 januari 2019 van een flat gegooid. Het incident gebeurde even voor 18.30 uur op de Fresiastraat in Ridderkerk. Naast verschillende ambulances uit Zuid-Holland Zuid kwam ook een Mobiel Medisch Team ter plaatse om het slachtoffertje te behandelen. Volgens de politie werd het kind van de eerste verdieping van de flat naar beneden gegooid. De baby ademt en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, meldt de politie. Er is een man aangehouden. Zijn rol en relatie met betrekking tot het incident worden onderzocht. De politie heeft inmiddels een groot onderzoek opgestart.

Update: Het gaat naar omstandigheden redelijk met het kind, meldt de politie. Lees meer.

Foto’s: Jochem Vermeulen en Jorrit de Haas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

  1. Naar de bovenste verdieping met die man en effe aan zijn pootjes over de reling.
    En dan zeer snel eenzame opsluiting

  2. Ik ben tegen de doodstraf…. maar voor dit soort figuren zou ik graag een uitzondering willen maken.