Tiplijn: 06-19541384

Fietser zwaargewond na val in Schelluinen

0

SCHELLUINEN – Een fietser is zaterdagavond 3 november zwaargewond geraakt in Schelluinen. Even voor 18.20 uur kwam de man met zijn fiets ten val en belandde in de sloot. Dit gebeurde op de Nolweg. Een voorbijganger vond de man in de sloot. Een ambulance en de politie werden met spoed ter plaatse gestuurd.

Toen het personeel van de ambulancedienst ter plaatse kwam bleek het slachtoffer er slecht aan toe te zijn. Direct werd het Mobiel Medisch Team per helikopter opgeroepen om assistentie te verlenen. De traumahelikopter landde in een weiland enkele tientallen meters verderop. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: