Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen voor overval op tankstation in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een paar uur nadat op  zondag 9 september 2018 een tankstation aan de Zwijndrechtse Kort Ambachtlaan was overvallen, hadden agenten de vermoedelijke dader al gevonden en ingerekend.

Direct na de overval meldde een getuige via Burgernet dat de overvaller in Zwijndrecht in een specifieke auto was weggereden. Agenten zagen deze auto rijden én wisten dat een soortgelijke auto ook was gezien bij een overval op een tankstation aan de Dordtse Reeweg Oost, een paar dagen eerder. Alle reden om de bestuurder en zijn passagier een stopteken te geven en in te rekenen. Het gaat om een 22-jarige man uit Zwijndrecht en een 20-jarige vrouw uit Ridderkerk. Beiden zitten vast. De auto van de man is voor onderzoek in beslag genomen. Onderzocht wordt of de verdachte ook aan de overval op het Dordtse tankstation te linken is.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: