Tiplijn: 06-19541384

Tankstation in Zwijndrecht overvallen

0

ZWIJNDRECHT – Het Shell tankstation, aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht, is op zondagmorgen 9 september 2018 overvallen.

Net na 11.00 uur kwam een nog onbekende man de shop binnen. Het zou gaan om een blanke / licht getinte man van 1.80 meter lang. Hij droeg een witte trainingsjas met blauwe strepen op de mouwen, zwarte trainingsbroek met witte strepen op de zijkant van het merk Adidas en had een rode tas van de Bas v/d Heijden supermarkt bij zich.

Tankstation dicht
Het tankstation zelf is van 5 tot en met 12 september dicht, vanwege werkzaamheden. De bijbehorende shop is echter wel gewoon open.

Niet benaderen
De politie is nog op zoek naar de man. Daarbij wordt onder meer een politiehelikopter ingezet. Verder roept de politie op om de overvaller vooral níet zelf te benaderen. Mensen met tips wordt gevraagd direct 112 te bellen.

Foto’s: Nick den Engelsman

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: