Tiplijn: 06-19541384

Tankers botsen op de Nieuwe Merwede bij Dordrecht

2

DORDRECHT – Op de Nieuwe Merwede bij Dordrecht zijn vrijdagavond 6 juli 2018 twee tankers in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde even voor 21.15 uur nabij de Beatrixhaven in Werkendam. Naast de KNRM werden verschillende blus- en vaartuigen van de brandweer ingezet. Uit onderzoek bleek dat er bij de botsing niemand gewond raakte en dat er geen grote lekkages waren ontstaan. Eén van de tankers hield aan het ongeval wel een gat boven de waterlijn over. Verdere brandweerinzet bleek niet nodig. De brandweerlieden hebben het incident overgedragen aan de politie en Rijkswaterstaat.

Foto’s ZHZActueel en Gezagvoerder Arco

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Waren ze geladen ? Wat voor tankers ??? Hoe bedoel je wordt makkelijk mee om gegaan ??? Waar is verdere informatie ???