Tiplijn: 06-19541384

Vier nieuwe aanhoudingen in onderzoek anti-homogeweld Dordrecht

1

DORDRECHT – In het onderzoek naar de bedreiging en mishandeling in Dordrecht op 31 maart en 1 april zijn vier nieuwe aanhoudingen verricht. Al eerder werden een 14- en 16-jarige jongen opgepakt. Afgelopen weekend volgde de aanhouding van een 21-jarige Dordtenaar. Vandaag werden nog eens drie Dordtenaren aangehouden, in de leeftijd van 18 tot 20 jaar.

Het team dat het onderzoek naar de mishandelingen leidt, sluit meer aanhoudingen niet uit. De slachtoffers hadden allebei een afspraak gemaakt via een datingapp en werden afzonderlijk van elkaar door een grote groep belaagd. Een man werd in elkaar geslagen op de Smitsweg. De andere man werd de nacht erna achterna gezeten en bijna mishandeld op de Schenkeldijk.

De politie is op zoek naar getuigen van deze twee incidenten. Zowel de Smitsweg als de Schenkeldijk zijn ’s avonds redelijk verlaten gebieden. Alle informatie is dan ook meer dan welkom. Heeft u iets gezien dat kan helpen in het onderzoek? Of heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844. Uw informatie anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ik reed net bij de Wantijbrug in Dordrecht, ik zag daar een arrestatie met een T5 en T6 + Volvo verkeerspolitie, wat zou dat zijn?

Reageer