Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop op Brugweg tussen Dordrecht en Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Twee Oost-Europese mannen zijn zondagavond 11 maart 2018 met hun auto over de kop geslagen op de Brugweg tussen Dordrecht en Zwijndrecht. De bestuurder bleek onder invloed te zijn van alcohol en is door de politie aangehouden.

De bestuurder reed in de bocht tegen de wegrand aan en verloor de macht over het stuur. De auto sloeg meerdere keren over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand.

Afgezien van wat oppervlakkige verwondingen kwamen de mannen er goed vanaf. Zij zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte total loss en is door de berger meegenomen.

De politie heeft de bestuurder van de auto aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. De bijrijder is door de agenten thuisgebracht.

De Brugweg was door het ongeval in de richting van Zwijndrecht afgesloten voor wegverkeer. Medewerkers van de gemeente Zwijndrecht zijn bezig met het opruimen van de rommel. Naar verwachting is de weg rond 23.30 uur weer vrij.

Eerder dit jaar kwam er in dezelfde bocht een man uit Hendrik-Ido-Ambacht om het leven.

Tekst en foto’s: Robert van Loon.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Waarom moet er terugverwezen worden naar het vorige vreselijke ongeval op dezelfde plaats?
    Waarom oude koeien uit de sloot halen?

Reageer