Tiplijn: 06-19541384

Frontale aanrijding op de Koenderseweg in Leerbroek

0

LEERBROEK – Twee personenauto’s zijn zondagavond 25 februari frontaal met elkaar in botsing gekomen op de Koenderseweg in Leerbroek. Omstreeks 21.00 uur kwamen de auto’s in botsing. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

Eén van de bestuurders, een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, bleek te veel gedronken te hebben. De man blies bij een ademtest 910 ug/l, wat vier keer meer is dan toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie heeft onderzocht hoe het ongeval kon gebeuren. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend. De Koenderseweg is tijdelijk afgesloten geweest voor verkeer.

Foto’s: Roy Verkerk

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer