Tiplijn: 06-19541384

‘Nieuw behangetje’ voor politiebureau na auto te water in Leerdam

0

LEERDAM/GORINCHEM – De politie heeft in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december bijna 26.000 euro in beslag genomen. Omstreeks 1.00 uur raakte een 54-jarige vrouw uit Leerdam te water aan het Recht van ter Leede in haar woonplaats. De vrouw kwam met de schrik vrij en bleek bij onderzoek teveel te hebben gedronken. In haar auto werden meer dan 500 geldbiljetten aangetroffen. Deze zijn door de politie in beslag genomen voor onderzoek. Agenten hing het geld aan de muur van het politiebureau in Gorinchem te drogen. Op Facebook wordt grappend gesproken over een ’tijdelijk nieuw behangetje’.

Foto’s: Etienne Hessels

Een tijdelijk nieuw behangetje voor het politiebureau in Gorinchem…daar hing afgelopen weekend bijna 26.000 euro te…

Geplaatst door Politie Rotterdam op maandag 18 december 2017

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer