Tiplijn: 06-19541384

Man uit Alblasserdam alsnog overleden na brand in woning

0

ALBLASSERDAM – De 79-jarige man die donderdagochtend 9 november 2017 gewond raakte bij een brand in zijn woning aan de Plantageweg in Alblasserdam, is tweeënhalve week na de brand alsnog overleden. Dat bevestigt de politie dinsdag 28 november 2017. De brand ontstond midden in de nacht en werd ontdekt door buren van de Alblasserdammer. De brandweer, die met spoed ter plaatse kwam, wist de man via het balkon uit de woning te halen en over te dragen aan ambulancepersoneel.

In het ziekenhuis in Rotterdam bleek dat de man veel rook had ingeademd en dat zijn longen beschadigd waren geraakt. De 79-jarige Damdorper is maandag overleden.

Foto en tekst: Peter Stam/Alblasserdamsnieuws

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer