Tiplijn: 06-19541384

Dode na ongeval op de A27 bij Meerkerk

2

MEERKERK – Bij een ernstig verkeersongeval op de A27 is zondagmiddag één persoon om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde rond 15.45 uur bij Meerkerk, in de richting van Breda.

De auto raakte op de A27 door nog onbekende oorzaak van de weg, vloog over de vangrail en een sloot en kwam in een stuk weiland tot stilstand. Volgens de politie zaten er 5 personen in het voertuig waarvan er één ter plaatse is overleden. Eén andere persoon raakte zwaargewond, drie anderen lichtgewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

File
Mede vanwege het feit dat zowel een traumahelikopter als een politiehelikopter op de A27 geland zijn, werd de snelweg tussen Lexmond en Meerkerk volledig afgesloten. Dit zorgde al snel voor een file van bijna een uur, meldt de VID. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Om 17:00 uur kon één rijstrook richting Breda weer worden vrijgegeven. De rechterrijstrook blijft naar verwachting nog tot 19:00 uur dicht.

Foto’s: Jur van der Pijl en Etienne Hessels


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Wat is er toch mis met die 27 en 15???? veel km gemaakt als beroepschauffeur maar nog nooit meegemaakt wat er tegenwoordig gebeurt op deze 2 wegen.
    Voor de fam, nabestaanden en vrienden van de overledene heel veel sterkte.

  2. Ongeacht wat de oorzaak is, mag het toch een wonder zijn dat er überhaupt nog iemand levend uit die auto gekomen is…

    Heel veel sterkte voor alle betrokkenen.

Reageer