Tiplijn: 06-19541384

Schedelbreuk en gebroken oogkas na mishandeling in Leerdam; tiener aangehouden

0

LEERDAM – De politie heeft dinsdagavond 16 mei een 17-jarige jongen uit Leerdam aangehouden. Hij wordt verdacht van de zware mishandeling van een 16-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer liep onder meer een schedelbreuk op.

Rond 17.00 uur kreeg de politie de melding dat iemand was geslagen met een steen aan het Wieltje van Collee. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen een jongen met een ernstige hoofdwond aan. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek hij een schedelbreuk en een gebroken oogkas te hebben opgelopen.

De politie startte een onderzoek. Het slachtoffer had voor de mishandeling onenigheid gehad met een plaatsgenoot. Deze plaatsgenoot werd nog dezelfde avond aangehouden. Het onderzoek naar de exacte toedracht wordt voortgezet.

Foto: Roy Verkerk

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: