Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw aanhoudingen bij drugsactie in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdag 20 april 2017 opnieuw een drugsactie gehouden in Dordrecht. Aan de Albertine Agnesstraat in Krispijn werden verschillende kopers van verdovende middelen aangehouden. Ook twee Dordtenaren van 25 en 29 jaar oud werden aangehouden voor drugshandel, meldt de politie. Bij het tweetal werd een aanzienlijk geldbedrag en een flinke hoeveelheid (vermoedelijk) cocaïne aangetroffen. De politie heeft het geld en de drugs in beslag genomen en doet onderzoek.

De afgelopen tijd hield de politie meer van deze acties in Dordrecht. Zo werden op 5 april diverse personen aangehouden aan de Paul Krugerstraat. Op 17 maart werden er zeven aanhoudingen verricht bij een actie in Crabbehof.

Blijven melden
De politie vraagt om verdachte situaties te blijven melden. “Met één melding kunnen wij weinig, met meerdere meldingen gaan wij een onderzoek instellen. Dit onderzoek moet gedegen gebeuren en dat neemt altijd tijd in beslag. Wanneer wij voldoende informatie hebben verzameld zullen wij zeker door gaan pakken,” licht de politie toe op haar Facebookpagina.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: