Tiplijn: 06-19541384

Zeven aanhoudingen bij politie-actie in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdagavond 17 maart zeven verdachten aangehouden in Dordrecht. De agenten hielden een actie op een overlastgevend pand waarvandaan werd gedeald in de wijk Crabbehof. Bij de actie werden vijf personen in de leeftijd van 39, 48, 49, 51 en 57 jaar aangehouden voor het kopen van drugs.

Na de actie werd door Team Paraatheid, een team dat wordt ingezet bij complexe of risicovolle aanhoudingen, een instap gedaan in de desbetreffende woning. In de woning werden twee verdachten in de leeftijd van 53 en 26 jaar aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. Bij een doorzoeking werden een vuurwapen, een grote hoeveelheid pillen en diverse andere soorten drugs aangetroffen, meldt de politie. De verdachten zullen zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: