Tiplijn: 06-19541384

Gorkumer werkt gewapende overvaller naar de grond

0

GORINCHEM – Een gewapende man heeft donderdag 20 april 2017 rond 17.50 uur tankstation Argos aan de Van Hogendorpweg in Gorinchem overvallen. Een woordvoerder van de politie vertelt: “De overvaller had de pompmedewerkster met een vuurwapen bedreigd, maar kreeg een reactie waar hij niet op gerekend zal hebben. De pompmedewerkster werd namelijk boos en ging op de overvaller af. Die koos eieren voor zijn geld en rende weg, met het personeelslid achter hem aan.”

Eenmaal buiten de shop schudde hij de pompmedewerkster van zich af, maar de man had geen rekening met een getuige gehouden. Deze 33-jarige Gorkumer wist de 40-jarige overvaller uit Dordrecht in te halen en naar de grond te werken. Agenten waren er snel bij om de Dordtenaar aan te houden.

De overvaller had tijdens zijn vlucht zijn wapen weggegooid. Een alerte getuige zag dat de overvaller zijn wapen weggooide en seinde de politie in. Het vuurwapen, dat uiteindelijk nep bleek te zijn, is in beslag genomen.

In december 2015 werd het tankstation ook al overvallen. Toen waren de daders een gewapende man en vrouw.

Foto’s: Max Liet, Herbert van Dalen, Luciano Schoon en Etiënne Hessels.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: