Tiplijn: 06-19541384

Duo overvalt tankstation met vuurwapen in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een man en een vrouw hebben woensdagavond 2 december 2015 tankstation Argos aan de Van Hogendorpweg in Gorinchem overvallen. Het duo kwam omstreeks 21.45 uur het tankstation binnen en eiste geld van een medewerkster van Argos. “De vrouw gaf hierop, onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, geld aan de overvallers,” meldt de politie aan ZHZActueel.

In de omgeving wordt onder meer met een politiehelikopter gezocht naar de overvallers. “De vluchtrichting is nog niet bekend, de vrouw dook na de overval weg achter de toonbank en heeft het daardoor niet kunnen zien,” vervolgt de politie. Ook over het signalement van de verdachten is nog niet veel bekend. Wel is duidelijk dat het tweetal donker gekleed en jongvolwassen is. De medewerkster van het tankstation bleef ongedeerd. De politie is inmiddels gestart met onderzoek.

AgsMa5dBVeFP0cxd9Qp3DefSspvFTQKcCJh-TWecGMak-2 AiSEkc_JOi3CAly0hfzttkUYZhfR1_ZJqw8NsnucrbdZ-2 As9HgveuY4_bY3_whzVoKqIg795KcSEiVdwQ3rz2ulNm-2 AnxCfAImytwQ9CUJwHxqc_FyibMxGr8ZtQiIbDkOdyLd

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer