Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na aanrijdingen op de N484 bij Schoonrewoerd

0

SCHOONREWOERD – Zaterdag 18 maart hebben op de N484 ter hoogte van Schoonrewoerd twee ongevallen plaatsgevonden. Daarbij raakten zeker vier auto’s beschadigd. Omstreeks 10.40 uur gebeurde de eerste aanrijding. Dit betrof een kop-staart botsing tussen twee auto’s. Waarschijnlijk werden de automobilisten afgeleid door een brandweerwedstrijd die naast de N484, aan het Kortgerecht, plaatsvond.

Tijdens het bergen van de auto’s ontstond er in de file nog een kop-staart aanrijding tussen twee auto’s. De brandweerploeg van Gorinchem, die net klaar was met hun wedstrijd, is met spoed ter plaatse gegaan. De brandweer heeft onder meer het verkeer geregeld. Bij de twee ongevallen zijn geen mensen gewond geraakt.

Meer informatie en foto’s over de brandweerwedstrijd in Schoonrewoerd volgen morgen op deze website.

   

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: