Tiplijn: 06-19541384

Bilal (17) vermist vanuit Leerdam

0

LEERDAM – Sinds 22 december 2016 wordt de 17-jarige Bilal vermist. Dat meldt de politie. De tiener vertrok met een onbekende bestemming van huis. De politie en familie zijn op zoek naar hem. Bilal zou een licht getinte huid en stijl haar met opgeschoren zijkanten hebben. De jongen zou gekleed zijn in een zwart trainingspak met een roze en een witte streep bij de mouwen en de broek. Verder zou hij witte Nike Air Max dragen. De tiener is 1.70 lang en heeft bruine ogen. Heeft u meer informatie omtrent de vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Update: De politie meldde woensdagmiddag 28 december dat de verblijfplaats van de tiener bekend is bij de politie en de ouders. De jongen wordt dus niet meer vermist.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer