Tiplijn: 06-19541384

Man (18) rijdt 100 km/u te hard op A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 18-jarige man uit Vlaardingen heeft op zondag 11 december zijn rijbewijs moeten inleveren, nadat hij op de A16 was betrapt op veel te hard rijden. Agenten zagen de automobilist rond 02.30 uur rijden en vermoedden al direct dat een snelheidsmeting wel eens tot resultaat zou gaan leiden. Ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht werd gecorrigeerd 184 km/uur gemeten, wat betekent dat de bestuurder zo’n 200 km/uur op zijn eigen snelheidsmeter kon aflezen, meldt de politie. Ter plaatse mag niet harder dan 100 km/uur worden gereden. De bestuurder kon zijn rijbewijs, dat hij het net iets meer dan een jaar in bezit had, inleveren.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer