Tiplijn: 06-19541384

Fietsster gewond in Papendrecht; politie zoekt getuigen

0

PAPENDRECHT – Een 67-jarige fietSster kwam zaterdag 12 november 2016 in botsing met een andere fietser en brak daarbij haar pols. De politie zoekt de andere fietser. Op die 12e november fietste de vrouw rond 13.45 uur vanuit de richting Oude Veer te Papendrecht en sloeg rechtsaf de Veerpromenade op. Het was druk op straat door de intocht van Sinterklaas. Op de Veerpromenade kwam ze in botsing met een andere fietser. In het ziekenhuis bleek dat ze een gecompliceerde polsbreuk had.

De identiteit van de tweede fietser is onbekend en de politie komt graag met hem in contact. De fietser was een man tussen de 20 en 25 jaar met een volgens de vrouw “Hele donkere zonnebril op.” De politie roept de onbekende fietser op zich te melden.

Tips
Wie getuige was, beeldmateriaal of andere informatie heeft wordt verzocht onderstaand tipformulier in te vullen of te bellen met 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer