Tiplijn: 06-19541384

Gewonden na aanvaring met veerpont bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een aanvaring tussen een binnenvaartschip en een veerpont zijn donderdagavond 17 november rond 18.00 uur vier gewonden gevallen.

Het ging mis op de Merwede bij Hardinxveld-Giessendam. De hulpdiensten rukten groots uit voor het incident. Onder andere de brandweer en meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Twee slachtoffers moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis. De kapitein van de veerpont raakte onder andere gewond aan zijn been.

De veerpont is na de aanvaring aangemeerd aan de Werkendamse kant, waar bleek dat de schade relatief groot was. Opmerkelijk is dat het binnenvaartschip na de aanvaring gewoon is doorgevaren. Onbekend is of de kapitein van dit schip iets van de aanvaring gemerkt heeft. Naar dit schip en de bemanning wordt nog gezocht.

Foto’s: HVAltena / Niek van Oost

IMG_9906 IMG_9907 IMG_9908

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer