Tiplijn: 06-19541384

Overlastgevende tieners aangehouden in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagavond 7 oktober twee tieners aangehouden in Dordrecht. Eerder controleerden agenten een groep jeugd op de Tolbrugkamp na meldingen van overlast. Een deel van de jongeren ging er hierop vandoor omdat zij zich niet konden legitimeren. Van deze jongeren hielden agenten de fietsen achter. Later kwam één van de jongens zich melden om zijn fiets terug te krijgen. “Een stuk van het gesprek werd door vrienden gefilmd om vervolgens de jongen weg te laten rennen,” meldt de politie.

Na een korte achtervolging kon de 15-jarige jongen uit Zwijndrecht worden aangehouden in een winkel aan de Voorstraat. Ook de filmer, een 19-jarige man, werd aangehouden. De man verzette zich bij de aanhouding hevig en schopte, trapte en bespuugde de agenten. Beide verdachten zijn naar het politiebureau gebracht.

Eerdere aanhouding
De 15-jarige jongen bleek recent ook te zijn aangehouden. Op maandag 15 augustus schold de tiener agenten uit voor ‘kankerjoden en kankerlijers’. Bij deze aanhouding moesten agenten versterking oproepen omdat omstanders zich met de aanhouding bemoeiden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer