Tiplijn: 06-19541384

Keukenbrand aan de Kerkstraat in Leerdam

0

LEERDAM – Zondagmiddag 18 september is de Leerdamse brandweer gealarmeerd voor een keukenbrand aan de Kerkstraat in Leerdam. Omstreeks 12.30 uur kreeg de brandweer de oproep. De bewoners van het huis waren aan het koken geweest en vergeten het vuur uit te zetten. Daardoor ontstond er een kleine brand in de keuken. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft 3 mensen uit de woning gehaald, controle gedaan en de woning geventileerd. Ook is een hond die binnen zat veilig buiten gekomen. De bewoners zijn door het ambulance personeel gecontroleerd omdat ze mogelijk rook binnen hadden gekregen.

Foto’s: Jur van der Pijl en Rik de Leeuw

Rik de Leeuw Rik de LeeuwIMG_0901 IMG_0925IMG_0931IMG_0922

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer