Tiplijn: 06-19541384

Gewonden bij verkeersruzie in Dordrecht; politie zoekt getuigen

1

DORDRECHT – De politie onderzoekt een heftige verkeersruzie. Daarbij raakten twee mensen gewond. Eén aan zijn arm en een ander raakte een tijdje bewusteloos en liep een hersenschudding op. De politie zoekt nu getuigen die kunnen helpen met het onderzoek.

Het incident gebeurde op maandagmiddag  8 augustus bij de afrit van de N3 bij de wijk de Staart in Dordrecht. Een 51-jarige motorrijder uit Dordrecht kreeg onenigheid met de twee inzittenden van een witte bestelauto. De 32-jarige autobestuurder uit Dordrecht liep letsel op aan zijn arm en moest hiervoor geopereerd worden in het ziekenhuis. Een vierde man, collega van de motorrijder, bemoeide zich met de ruzie en sloeg de autobestuurder met een schep. De vierde man reed vermoedelijk langs in een vrachtwagen en stapte bij de ruzie uit.

De politie probeert duidelijk te krijgen wat er nu precies gebeurd is en roept getuigen op zich te melden. Rond het tijdstip van het incident, tussen 17.00 en 17.30 uur, is het druk en daarom hebben vermoedelijk veel mensen de ruzie gezien. Getuigen kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. hanneke van hees on

    nou het verwonderd mij niets het is een grote chaos op de merwedestraat en erg gevaarlijk probeer er maar tussen uit te komen als je naar huis wil het is een grote bende en levensgevaarlijk ook met oversteken

Reageer