Tiplijn: 06-19541384

Vandalen vernielen meer dan 20 auto’s in Gorinchem; twee aanhoudingen

2

GORINCHEM – Twee mannen, die uit balorigheid meer dan 20 auto’s vernielden, zijn in de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 augustus op heterdaad aangehouden in Gorinchem. Rond 01.45 uur meldde een bewoner van de Schuttersgracht dat twee jongemannen diverse auto’s vernielden. Direct gingen meerdere politieauto’s naar de omgeving om aan de hand van het signalement uit te kijken naar het tweetal. Kort daarna meldde een bewoner van het Wilhelminaplein dat de verdachten daar ook hadden toegeslagen.

Korte tijd later konden agenten het tweetal op de Beethovenstraat aanhouden. Hier bleken zij in het bezit van een vijftal messen te zijn. Daarnaast troffen agenten op de looproute van het duo minimaal 20 vernielde auto’s aan. Van de meeste waren de banden lek gestoken, maar ook waren verschillende voorruiten ingeslagen.

De eigenaren van de auto’s zijn door agenten in kennis gesteld van de vernielingen door middel van een brief. Tevens zijn de eigenaren aangespoord om aangifte te doen. De vernielers, die 25 en 19 jaar oud zijn en uit Gorinchem en Schelluinen komen, zijn ingesloten. De messen zijn in beslag genomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

    • De daders zijn bekend dus dat zal wel loslopen. Schadevergoeding wordt wel opgelegd door de rechter. En tegenwoordig betaald justitie de schadevergoeding uit aan de gedupeerden waarna de overheid de dader(s) net zo lang blijft plukken tot alles is betaald.

Reageer