Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt mannen aan na vondst hennepkwekerij in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In een flatwoning aan de Troelstrastraat in Alblasserdam is dinsdag 26 juli 2016 een hennepkwekerij ontdekt. De politie ging rond 16.30 uur naar de woning naar aanleiding van een melding uit de buurt. Omdat één van de personen in de woning mogelijk vuurwapendragend was, werden de zware, kogelwerende vesten aangetrokken. Nadat alle uitgangen afgezet waren, werd de woning betreden. Er werden drie mannen en een hennepkwekerij aangetroffen.

Het drietal werd direct aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Het gaat om twee mannen van 24 en 35 uit Sliedrecht en een 24-jarige Rotterdammer. Het voertuig van één van de mannen is in beslag genomen en afgevoerd met een takelwagen van de politie.

De wietkwekerij en de kleine honderd planten zijn ter plaatse door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf vernietigd. Tijdens het ruimen brak per ongeluk de voorruit van de portiekwoning. Eén van de ruimers en een politieagent raakten door het kapotte glas (licht)gewond. Voor hen kwam een ambulance ter plaatse.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_3201 (Medium) IMG_3228 (Medium) IMG_3266 (Medium) IMG_3295 (Medium) IMG_3306 (Medium) IMG_3325 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer