Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht naar dronken man op de Provincialeweg in Dordrecht

0

DORDRECHT – In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juli heeft er in de omgeving van de Provincialeweg in Dordrecht een zoektocht plaatsgevonden naar een man. Even voor 03.30 uur zagen passanten een dronken man bij tankstation BP. De getuigen spraken de man aan en belden een taxi voor hem. Korte tijd hierop verloren de voorbijgangers de man uit het oog.

Omdat de man mogelijk de weg zou zijn overgestoken en aan de overzijde in een sloot zou zijn beland, werden de hulpdiensten ingeschakeld. Na een zoektocht door onder meer brandweerduikers werd de man aangetroffen nabij de volkstuinen. Ambulancepersoneel heeft de man nagekeken. Vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig. De politie heeft de dronken man thuis gebracht.

Dordrecht2 dordrecht-2 Dordrecht3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer