Tiplijn: 06-19541384

Agent trekt vuurwapen bij aanhouding in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft woensdagmiddag 6 juli een 26-jarige man uit Dordrecht aangehouden in zijn woonplaats. Rond het middaguur zagen agenten de man rijden, terwijl zij bezig waren met de afhandeling van een verkeersovertreding. De bestuurder viel op doordat hij tijdens het rijden een joint rookte. Omdat dit verboden is werd er een stopteken gegeven. De verdachte parkeerde de auto, maar weigerde de sleutel uit het contact te halen of uit de auto te stappen. Toen hij aanstalten maakte om daadwerkelijk weg te rijden, probeerden de agenten hem vast te pakken en uit de auto te trekken. De man bleef gas geven, terwijl een agent half in de auto hing. Deze agent voelde zich dusdanig bedreigd dat hij zijn vuurwapen trok. Daarna werkte de verdachte alsnog mee.

In het voertuig van de verdachte vond de politie ruim een kilo henneptoppen, meer dan 17.000 euro aan contant geld en een kleine hoeveelheid hasj. De bestuurder is aangehouden en opgesloten in een politiecel. De politie doet onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer