Tiplijn: 06-19541384

Man (20) met harddrugs in onderbroek aangehouden in Leerdam

0

LEERDAM – De politie heeft dinsdag 28 juni een 20-jarige man aangehouden in Leerdam. Omstreeks 12.20 uur zagen agenten de man over het trottoir fietsen op het Europaplein in Leerdam. De agenten hielden de man hierop staande en vroegen om zijn identiteitsbewijs. Toen de man deze niet toonde stelden agenten een nader onderzoek in. Hierbij werd in een tasje drugs aangetroffen.

“In het onderzoek hierna troffen zij in de onderbroek van deze man nog eens 14 wikkels (ook wel ponypacks genoemd) aan,” meldt de politie. De man werd hierop aangehouden. In de wikkels bleek cocaïne en heroïne te zitten. De man, die een veelpleger bleek te zijn, zit vast en moet zich later voor de rechter verantwoorden.

Foto: Gerco Gijsbers/Politie

Leerdam_drugs

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer