Tiplijn: 06-19541384

Arrestaties in Dordrecht na mishandeling; politie vindt hennepkwekerij en wapens

0

DORDRECHT – Na een mishandeling in Rotterdam hield de politie in Dordrecht zondagavond 12 juni twee Rotterdammers van 17 en 26 jaar en een 31-jarige vrouw uit Dordrecht aan. Ook deden agenten een huiszoeking in een woning aan de Witte de Withstraat in Dordrecht. Daarbij troffen ze in de woning een hennepkwekerij, een verboden stroomstootwapen en een nepvuurwapen aan.

Een getuige meldde zondagavond half negen dat een man voor een horecagelegenheid aan de Kerkhoflaan was mishandeld. De man, een 37-jarige Rotterdammer, zou zijn geslagen en bedreigd met een vuurwapen en een mes. Na de mishandeling en bedreiging reden de verdachten weg in een personenauto.

BTGV
Direct werd het kenteken, dat genoteerd was, opgeslagen in het ANPR-systeem. De betrokken auto werd later op de avond gesignaleerd op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. De twee inzittenden, een man en een vrouw zijn door agenten met behulp van Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uit de auto gepraat en aangehouden. De vrouw is een 31-jarige inwoonster uit Dordrecht en de man een 17-jarige Rotterdammer. Ook een 26-jarige Rotterdammer werd aangehouden op de Witte de Withstraat op verdenking van medeplichtigheid.

Onderzoek
Het onderzoek leidde vervolgens naar de woning aan de Witte de Withstraat, waar een doorzoeking plaatsvond. Hier trof de politie een in werking zijnde hennepkwekerij, een nepvuurwapen en een taser aan. Wat er exact is gebeurd en wat de relatie is van de aangehouden verdachten wordt door de politie verder onderzocht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer