Tiplijn: 06-19541384

Twee wielrenners onderuit in Papendrecht; één zwaargewonde

0

PAPENDRECHT – Bij de Wielerronde die zaterdag 4 juni 2016 werd gehouden in Papendrecht zijn twee wielrenner gewond geraakt bij een valpartij. Eén van de mannen is zwaargewond overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Ook de andere wielrenner is naar het ziekenhuis gebracht.

De twee kwamen op de Constantijn Huygenslaan, in de laatste bocht voor de finish, met elkaar in botsing. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Tekst en foto’s: Papendrechtsnieuws.nl

IMG_7823 (Medium) IMG_7837b (Medium) IMG_7854 (Medium) IMG_7858 (Medium) IMG_7873 (Medium) IMG_7898 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer